menu

Korfbalschoenen Korfbal League

De korfbalschoenen van…


…Laurens Leeuwenhoek, Danny den Dunnen, Erwin Zwart en Menno Russchen.

Benieuwd welke schoenen onze toppers dragen? Wekelijks laten wij er een aantal de revue passeren!

LDODK verraste afgelopen weekend in eigen huis het Papendrechtse PKC. Naast het korfbal, waren wij met name geïnteresseerd in het schoeisel van de spelers. Deze week de korfbalschoenen van Laurens Leeuwenhoek en Danny den Dunnen en hun tegenstanders Erwin Zwart en Menno Russchen.

Korfbalschoenen korfbal league

Foto: Jacob Heres – Korfbalfoto.nl © 2014

lebron 12 Laurens Leeuwenhoek

Leeuwenhoek: Nike LeBron 12

Laurens Leeuwenhoek: Nike LeBron XII

Leeuwenhoek speelt op één van de meest exotische schoenen in de League, de LeBron XII, tevens één van de meest prijzige. De LeBron 12 is het signature model van Nike en LeBron James. De schoen is uitgevoerd met een opvallende zool met vier Zoom units in de voorvoet en een grote Zoomunit in de hak. Verder beschikt de schoen over de nieuwe MegaFuse technologie die in combinatie met Flywire je voet zeer goed moet omsluiten zonder dat je daarbij wordt beperkt in je bewegingsvrijheid. Wij hebben deze schoen zelf niet getest. Heb jij de LeBron XII? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring!

Danny den Dunnen & Menno Russchen

Beide mannen spelen op de voorloper van de Kobe 9, namelijk de Kobe 8. Wellicht kun je deze schoen nog ergens vinden in een outlet of uitverkoop, maar via de reguliere verkoopkanalen is hij helaas niet meer te koop. De Kobe 9 is in dat geval het beste alternatief, de schoenen ontwijken elkaar qua prestaties namelijk nauwelijks.

 Erwin Zwart: Nike Kobe 9 EM

kobe 9 Erwin Zwart

Erwin Zwart: Kobe 9 EM

Zwart speelt op een van de meest populaire schoenen in de league, de Nike Kobe 9 EM. De lage schoen geeft de drager veel bewegingsvrijheid en explosiviteit. De prijs van deze schoenen is ook niet mis, €150. Lees hier onze review van de Kobe 9 EM.

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Korfbaldeals maakt gebruik van cookies

Close