%
Placeholder

Adidas D.O.N. Issue #2 Schoenen

€99.95 €69.97

Donovan Mitchell ziet de wedstrijd voor zich nog voordat-ie gespeeld is, waardoor hij praktisch niet te stoppen is. Deze signature schoenen van adidas Basketball en een van de jongste sterspelers van nu hebben een lichte, dempende middenzool die met je voet meebeweegt terwijl jij de aanval inzet. De rubberen loopzool biedt uitstekende stabiliteit zodat je vrij kunt bewegen en scoren.

Bekijk op Adidas.nl

SKU: FU7384. Categorie: .

Kleur: Cloud White / Core Black / Gold Metallic

Adidas