Placeholder

Adidas Dame 7 CNY Schoenen

€110.00

Op dit moment ziet niemand het basketbalveld zoals Damian Lillard. Deze Dame 7 schoen van adidas Basketball is geïnspireerd op Chinees Nieuwjaar en belichaamt elk onderdeel van zijn spel om ervoor te zorgen dat hij de wedstrijd bepaalt, iedere keer dat hij ze aantrekt. De schoen is uitgerust met een bovenwerk van bedrukt textiel en een ultralichte Lightstrike-middenzool, dus het is geen wonder dat Lillard de bal wil als de klok aftelt. Het heet niet voor niets 'Dame Time'.

Bekijk op Adidas.nl

SKU: FY3442. Categorie: .

Kleur: Scarlet / Gold Metallic / Core Black

Adidas