PG 2 Basketbalschoen – Groen Korfbalschoenen

PG 2 Basketbalschoen – Groen

De PG 2 basketbalschoen is ontworpen voor de meest veelzijdige spelers op het veld. De schoen is licht en toch stevig, met bandjes voor ondersteuning en comfortabele demping die reageert bij elke snelle, gerichte stap. Ultiem comfort Een binnensleeve omsluit je voet voor buitengewoon comfort tijdens de hele wedstrijd. Onder de sleeve zit een dikke inlegzool voor demping en een zacht gevoel. Actieve demping In de voorvoet zit lichte Nike Zoom Air voor directe demping, responsiviteit en comfort tijdens het spelen. Omsluiting en stabiliteit De bandjes bij de voorvoet bieden de stabiliteit die je nodig hebt voor vloeiende overgangen in elke richting. De veters lopen door de bandjes waardoor je tijdens het strikken meteen dat omsloten gevoel krijgt.

Kopen op Nike.com

SKU: AO2986-001. Categorie: .

Nike