Placeholder

Adidas Pro Spark 2018 Schoenen

€44.95

Deze kinderschoenen houden je comfortabel voor wedstrijdbepalende worpen en zijn voor uitzonderlijk comfort uitgerust met een dempende middenzool en een gevoerde hiel. Het ademende bovenwerk en de synthetische overlay op de neus maken ze slijtagebestendig en zetten je voet stevig vast, zodat jij je tegenstander in het nauw kunt drijven met zijwaartse schijnbewegingen.

Bekijk op Adidas.nl

SKU: BB9143. Categorie: .

Kleur: Collegiate Royal / Silver Met. / Core Black

Adidas