menu

nieuwe korfbalschoenen verkrijgbaar

Nieuw: LeBron XIII – Curry Two – D-Rose 6.0


Er is weer veel nieuws in de wereld van basketbalschoenen. Nike lanceerde enkele weken terug de LeBron XIII. Het antwoord van Adidas kwam op 15 oktober met het zesde model van de D-Rose. Under Armour kondigde ondertussen de komst van de Curry Two aan.

Nike LeBron 13 korfbalschoen

Foto: Nike

Nike Lebron XIII

Het dertiende model van de LeBron is weer even opvallend als al zijn voorgangers. Met een verkoopprijs van €180 is het vanzelfsprekend dat dit model weer vol met technologieën zit. Zoom-demping verdeeld over 6 ‘pods’, Dynamic FlyWire en HyperPosite overlays. De LeBron is zoals vanouds een schoen voor de grotere mannen die behoefte hebben aan een stevige betrouwbare schoen.

under armour curry korfbal

Foto: Under Armour

Under Armour Curry Two

De succesvolle krijgt binnenkort een opvolger. De Curry Two wordt op 24 oktober wereldwijd gelanceerd. Of de schoen in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog onbekend.

adidas korfbal zaal d-rose

Foto: Adidas

Adidas D-Rose 6.0

De Adidas D-Rose is volledig vernieuwd. Vooral qua materiaalgebruik van de upper is er veel veranderd. Het stugge synthetische materiaal van de 5.0 heeft plaats gemaakt voor een combinatie van mesh en een overlay die wat doet denken aan ClutchFit van Under Armour. Er is wat meer ruimte gekomen voor het Boost-systeem. Al met al een prima eerste indruk. De Adidas D-Rose 6.0 is hier verkrijgbaar voor €160.

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Korfbaldeals maakt gebruik van cookies

Close