menu

Over Korfbaldeals.nl

Wat doe we?

Korfbaldeals.nl is een vergelijkingssite waar elke korfballer terecht kan voor een objectieve review, nieuws en de beste prijzen voor korfbalschoenen en meer. Wij gaan voor jou aan de slag om ervoor te zorgen dat jij een goede keuze kunt maken, hoofdzakelijk op het gebied van korfbalschoenen. Heb jij dé schoen gevonden, dan kun je bij ons direct zien waar jouw schoen het goedkoopst wordt aangeboden. Zo makkelijk is het!

Ook houden wij jou op de hoogte van de nieuwste releases en korfbalnieuws.

Wie doen dat dan?

Korfballers natuurlijk! Wij vinden het belangrijk dat iedereen eerlijk wordt voorgelicht over de keuze van hun schoenen. Bij Korfbaldeals.nl gaan we er voor om jou eerlijk en objectief advies te geven. Heb je vragen? Dan kan je altijd bij ons terecht!

Waarom dan?

Een aantal jaren geleden kwam de Asics Crossover op de markt en een slimme marketeer heeft daar de stempel ‘korfbalschoen’ op gestampt. Sindsdien heeft korfballend Nederland besloten dat er niets anders is dan de Asics Crossover, wij krijgen daar een beetje de kriebels van. Wij zijn er om iedereen te laten zien dat de korfbalschoenen markt meer te bieden heeft, veel meer! Iedereen die op zoek is naar nieuwe korfbalschoenen is kan bij ons terecht voor alle ins en outs.

Draag jij een schoen die wij zeker moeten reviewen? stuur ons dan een berichtje!

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Korfbaldeals maakt gebruik van cookies

Close